BISPEBJERG KICKBOXING SENDER FIGHTER TIL VM

Bispebjerg Kickboxing er stolt over at kunne være repræsenteret ved dette års WAKO WORLD CHAMPIONSHIP 2023 i Portugal. Vi sender Jesper Ibabao Poulsen afsted med al den støtte vi kan samle, og det er vi så mega stolte over.

STØT JESPERS REJSE TIL VM

Jeg har dedikeret en stor del af mit liv til kickboxing, og nu er jeg utroligt stolt over at have muligheden for at repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet i WAKO.

Men jeg kan ikke gøre det alene
For at sikre, at jeg kan levere mit bedste til VM og forhåbentlig bringe hjem guldmedaljen til Danmark, har jeg brug for jeres støtte. Jeg beder derfor om jeres hjælp til at dække de omkostninger, der er forbundet med at deltage i verdensmesterskabet, herunder rejse, indkvartering, udstyr og træningslejr. Enhver donation, uanset størrelse, vil gøre en afgørende forskel. Din støtte vil være en stor hjælp til mig med at forfølge min drøm om at blive verdensmester.

Tak fordi du er en del af mit kickboxing-eventyr, og tak for at tro på mig

Du kan støtte ved at klikke her.

Venlig hilsen
Jesper Ibabao Poulsen

Er du nysgerrig på WAKO? Så læs mere om dem her.

SE KAMPEN LIVE

Hold øje med siden her og følg Jespers kampe LIVE! Videoen herunder vil blive opdateret så snart vi kender kamptidspunkt, ring og link!

Indtil da kan du lige nyde en af de hårdere kampe Jesper har været igennem, men hvor han selvfølgelig trak sig ud som vinder. Det var til en stor turnering i England, og igen blev de danske farver stolt vist frem.