Bispebjerg Kickboxing

Kickboxing i hjertet af København! Alle er velkomne!

Hvad er Kickboxing?

Kickboxing har sin oprindelse i 70´ernes USA, hvor kampsporten i første omgang fik navnet ”full contact karate”. En gruppe amerikanske karateudøvere ville skabe en kampform, hvor man kunne føre teknikkerne helt igennem, i modsætning til de traditionelle måder at kæmpe karate på. Kickboxing har sidenhen udviklet sig til en internationalt anerkendt, individuel kampsport, der dyrkes af folk af begge køn i alle aldre.

Som navnet antyder anvendes både slag og spark i kickboxing. Hvor sporten i begyndelsen, naturligvis var meget præget af karate, indeholder kickboxing i dag mange elementer fra andre kampsporter, som f.eks. taekwondo, thaiboksning og boksning.

Kickboxing er en sport, hvor der årligt afholdes danske og internationale stævner. Det er dog langt fra alle udøvere, der træner kickboxing for at komme i kamp. Kickboxing dyrkes af alle, lige fra folk der udelukkende kommer for motionen og hyggens skyld, til dem der har ambitioner om at komme i kamp og vinde medaljer til diverse mesterskaber. Kickboxing er en fysisk krævende sport, der kræver både styrke og udholdenhed. Det er en af grundende til, at træningen er blevet så populær, også som en alternativ måde at komme i form på. I Bispebjerg Kickboxing har vi hold der passer til alle typer, uanset om din ambition er at smide nogle kilo, at prøve en udfordrende kampsport, eller du har en fighter i maven der skal slippes løs!

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk